God eftermiddag!

Har precis laddat upp 14 nya bilder i galleriet. Det är troligtvis de sista som är tagna med min kompaktkamera som kommer visas i galleriet, hädanefter är det bilder tagna med min nya kamera som gäller. Ska bli spännande att börja jobba med de bilderna…med jobba menar jag eventuell beskärning och att eventuellt öka kontrasten lite…det är det jag gör med de flesta bilderna innan de hamnar i galleriet. Någon enstaka gång gör jag dom även svart-vita eller skruvar till bilderna lite, ibland till oigenkännlighet. Kommer även göra om lite i galleriet inom en nära framtid.

Nästa helg är det dags för den allra sista delen i den musikaliska upptäcktsresan. Har ingen aning om det är någon som följt den då kommentarer i stort sett uteblivit. Hur som helst har det varit en kul sysselsättning för mig och jag har bestämt mig för att påbörja ett helt annat “musikprojekt” på hemsidan efter “resans” slut. Vad det blir får den som är nyfiken vänta på några veckor till.

På tal om musik har jag nyligen skaffat mig en bouzouki…vilket var ett riktigt bra inköp. Helt fantastiskt instrument att spela på. Har än så länge bara lärt mig dur och mollackorden i standardstämningen samt en alternativ stämning…så jag har mycket kvar att lära men det känns bara inspirerande. Tyvärr kommer fotograferandet lite i skymundan för tillfället…men det får jag ta igen när explosionen av sköna höstfärger kommer så småningom.

Nä, det får vara allt för denna gång. Ha en trevlig vecka och ta hand om er,

Tobias