Har gått alldeles för lång tid sedan jag skrev något här. Har ingen riktigt bra förklaring till varför, men datorer har kraschat, mycket jobb ett tag, och under den senaste tiden har det varit mycket fokus på musiken…så det får väl duga som förklaring antar jag 🙂

Nu har jag dock laddat upp två nya bilder…bägge finns i mappen Växtriket. Det är de första växtbilderna ute i naturen jag tagit i år. Känns härligt att våren nu är här och erövrar mer och mer mark för varje dag. Förhoppningsvis innebär det också att det återigen blir lite mer händelser även i galleriet. Har en del experimentella bilder jag tagit under vintern som jag funderar på att lägga ut här. Så det kan snart trilla in ganska mycket nytt i galleriet.

Kommer också göra en ordentlig uppdatering av hemsidan så snart jag bestämt mig för en ny utformning. Tillsvidare får det gamla ligga kvar. Så håll ut ni som ännu besöker hemsidan då och då…det kommer snart hända saker även här 🙂

Ha det riktigt gott tills nästa gång…vilket inte ska dröja lika länge jag lovar!

Tobias